Herbalife Nutrition is official nutrition partner van de KBVB en wordt main partner van de Red Flames en eDevils

Herbalife Nutrition is official nutrition partner van de KBVB en wordt main partner van de Red Flames en eDevils

Herbalife Nutrition is voor de komende vier jaar opnieuw de officiële leverancier van voedingsproducten van de KBVB.

Tot en met 2025 zal Herbalife Nutrition als voedingssupplier haar producten beschikbaar stellen voor alle nationale elftallen, alsook aan de scheidsrechters en esporters.

Daarnaast verbindt Herbalife Nutrition zich als main partner aan de Red Flames en de eDevils. Het bedrijf zet volop in op de verdere ontwikkeling van het damesvoetbal en esports.

De KBVB staat voor permanente ontwikkeling en professionalisering van het voetbal in België. Dat goede voeding belangrijk is voor het behalen van topprestaties is bekend. En hiervoor vindt de KBVB in Herbalife Nutrition dan ook de juiste partner. Met een duidelijke focus op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluit sportsponsoring perfect aan op de visie van Herbalife Nutrition. Concreet stelt de voedingsspecialist haar volledige productassortiment ter beschikking, met specifiek de sportvoedingslijn Herbalife24 die ontwikkeld werd in samenwerking met wetenschappers en voedingsdeskundigen.

Manu Leroy, Directeur Marketing en Communicatie van de KBVB, is verheugd dat de samenwerking tussen Herbalife Nutrition en de KBVB wordt uitgebreid: “Er was de laatste jaren al een mooie samenwerking tussen ons Sports & Performance Departement en Herbalife Nutrition. We zijn verheugd dat het partnership met Herbalife Nutrition nu wordt uitgebreid en ze Main Partner worden van onze Red Flames en ons esports team. Onze Red Flames zitten in de laatste rechte lijn richting WEURO2022, terwijl ze ook al bezig zijn met de kwalificaties van het WK2023 in Australië & Nieuw-Zeeland. Dankzij Herbalife Nutrition, en eerder Proximus, kunnen we verder investeren in onze RBFA Esports Academy waarmee we op termijn ook willen doorgroeien naar de wereldtop."

Glenn Van de Velde, Herbalife Nutrition Senior Country Manager België, sluit zich daarbij aan: “We zijn blij en vooral ook trots op dit hernieuwde nutritionele partnership, dat reeds startte in 2014. Naast onze andere sport partnerships zoals met Basketball Belgium en de Belgian Cats, was het voor Herbalife Nutrition erg belangrijk de samenwerking met de KBVB te verlengen en ook uit te breiden.
Het is nu een partnership waarbij we de ambitie hebben om de KBVB als federatie maximaal te ondersteunen met onze voedingsproducten. En specifiek willen we helpen de Red Flames en ook de eDevils als topsport ploegen verder op de kaart te zetten. Het prachtige sportieve resultaat van de Red Flames met kwalificatie voor het EK 2022 kan alvast niemand ontgaan zijn en belooft veel voor de toekomst. We zijn er samen van overtuigd dat het Belgische voetbal in al haar geledingen een mooie toekomst tegemoet gaat.

Herbalife Nutrition
Herbalife Nutrition is een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. De producten zoals maaltijdshakes, sportvoeding, supplementen, repen en dranken, zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend verkrijgbaar via een Herbalife Nutrition distributeur. Deze expert stelt een persoonlijk voedingsplan op en helpt mensen hun lichamelijke doelstellingen te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van meer spiermassa, een strakker lichaam of het werken aan een betere conditie. De Herbalife Nutrition producten die dit doel het beste ondersteunen bestelt men vervolgens via een eigen distributeur. Een persoonlijke benadering staat bij Herbalife Nutrition hoog in het vaandel, aangezien het bedrijf gelooft dat op deze manier de beste resultaten geboekt worden!

Voor meer informatie: RCA I Kirsten Van de Werf I Tel. 0032 492127754 I kirsten.van.de.werf@rca.be

Van links naar rechts Manu Leroy, Ives Serneels, Glenn Van de Velde, Janice Cayman en Tessa Wullaert
Van links naar rechts Manu Leroy, Ives Serneels, Glenn Van de Velde, Janice Cayman en Tessa Wullaert

 

 

Over Royal Belgian Football Association

We zijn de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Als sportfederatie, opgericht in 1895, vertegenwoordigen we officieel het Belgisch voetbal. We hebben de administratieve en sportieve organisatie van het Belgisch voetbal tot doel en zijn georganiseerd als vereniging zonder winstoogmerk (vzw).

Royal Belgian Football Association
145 Houba de Strooperlaan, 1020 Brussel